آموزش عشایری نمادی از عدالت آموزشی است
به گزارش رخداد پرس، رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در آیین نواختن زنگ بازگشایی مدارس عشایر که روز چهارشنبه ۴ مهرماه در روستای طالبی منطقه سرولایت استان خراسان رضوی برگزار شد، در میان جمعی از دانشآموزان کلاس اولی، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که امروز در منطقه عشایری سرولایت و روستای طالبی حضور دارم و شاهد یک قاب بسیار زیبا از دانشآموزان دیروز این مدارس در کنار دانشآموزان و آینده سازان این روستا هستم.
وی ادامه داد: حضور با انگیزه دانشآموزان و تداوم مسیر علمآموزی، بیانگر این بوده که مردمان این دیار اهل فرهنگ و علم هستند، همچنین این امر نشان از اهتمام خانوادهها و تلاش مسئولان آموزش و پرورش استان دارد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش عشایری نمادی از عدالت آموزشی بوده که همواره در کانون توجه وزارت آموزش و پرورش است و یکی از مسائل مورد تاکید وزیر مربوطه، ارتقای کیفیت تعلیم عشایر بوده که برنامههایی در این راستا تدبیر شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم با بهرهگیری از تجارب ارزشمند همه همکاران خصوصا همکارانی که در گذشته در اینجا معلم بودند، بتوانیم برنامههای هدفمندی را با توجه به اقضاء هر منطقه تدبیر کنیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: دانش آموزان عشایری برای ما فوق العاده ارزشمند هستند.
حکیم زاده تصریح کرد: با توجه به اهمیتی که برای مدارس عشایری قائل هستیم تلاش کردیم در مراسم بازگشایی این مدارس نیز حضور پیدا کنیم.
سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: در دوره جدید، ارتقای کیفیت آموزشی مدارس عشایری را در دستور کار داریم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همچنان که رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند توسعه عدالت و نصیب آموزشی برابر در اولویت برنامه های آموزش و پرورش است و مدارس عشایر یکی از مصادیق عدالت آموزشی هستند و از این منظر سعی کردیم توجه خاصی به این نوع مدارس داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: اولویت ما در آموزش و پرورش به توسعه متوازن و توسعه هنرستانها که دانش آموزان عزیز عشایری با توجه به ظرفیت که دارند بتوانیم بکار بگیریم.
وی در ادامه افزود یکی از برنامه های که ان شاءالله دنبال خواهیم کرد جذب معلم از بوم عشایر خواهد بود.
وی با آرزوی سالی پر از خیر و برکت برای دانشآموزان دبستان محمد اسماعیل طالبی، عنوان کرد: امیدوارم که همه کودکان این مدرسه، بتوانند برای آینده ایران بسیار تاثیرگذار باشند که سرمایههای اصلی ما هستند و قدردان تلاشهای مدیران و معلمانی هستم که در این شرایط، چراغ دانایی و توانایی را در مدارس عشایری روشن نگه داشتهاند و مسیر پرافتخاری که بزرگان ما با بنیانگذاری آموزش عشایری شروع کردهاند، با همت این معلمان تا به امروز تداوم یافته است.
گفتنی است: غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا روستای طالبی ، رژه موتوری بسیجیان ، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای روستاییان و عشایری روستای طالبی ، سرود بچه های غزه دانش آموزان روستای طالبی، از دیگر برنامه های این مراسم بود.