تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 آذر 1403 - 12:33
کد خبر : 13299

رونمایی از محصولات فناورانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

با حضور رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از جدیدترین محصولات فناورانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم رونمایی شد.

 

 

به گزارش رخداد پرس، سیدابوالحسن نظام دوست، قائم مقام اداره کل توسعه فرایندها و فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم شامگاه چهارشنبه ۲۱آذرماه طی سخنانی در این آیین رونمایی با عنوان «پژوهش، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی» که در سالن همایش امام حسین(ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، پیرامون اهمیت اینترنت و فناوری های نوین اظهار کرد: در یک سالی که گذشت از ابتدای سال ۱۴۰۲، فعالیت های مختلف و متنوعی در دفتر تبلیغات در حوزه IT و فناوری اطلاعات انجام شد که با حمایت مدیران ارشد و زحمت و تلاش همکارانمان در بخش IT به سرانجام رسید.

وی افزود: از جمله اقدامات خوبی در نوسازی تجهیزات زیرساختی دفتر اعم از سیستم های آن یوزر و زیرساخت نوسازی صورت گرفت که از جمله می‌توان به؛ خرید سرورهای جدید و به روزتر، همچنین ارتقای مباحث شبکه‌ای که موجب افزایش سرعت و افزایش امنیت در این قسمت شد، اشاره کرد.

رییس کمیته فناوری و اطلاعات هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: در دفتر به دلیل مأموریت های متنوعی که در حوزه تبلیغ، پژوهش، آموزش و… وجود دارد، رسالت IT را سخت تر می کند، چرا که حجم و هم تنوع کار را افزایش می‌دهد.

نظام دوست بیان کرد: ویژگی اصلی که در حوزه IT دفتر تبلیغات وجود دارد بحث تعهد و تخصص همکارانمان در حوزه IT است که همیشه با ایده و تلاش به دنبال انجام فعالیت های نو و تولید محصولات جدید هستند.

در ادامه نیز، محمود متین فر، رئیس اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دبیر کمیته فناوری اطلاعات هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اظهار کرد: محصولاتی که رونمایی می کنیم، حاصل زحمات همکاران در بخش‌های مختلف فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی است که در سال ۱۴۰۳ تولید شدند. برخی از این محصولات رونمایی مستقلی داشتند اما در این جلسه در قالب محصولاتی که در سال جدید تولید شدند، رونمایی خواهیم داشت که در ذیل به آن اشاره می‌کنم؛

پرتال تمدن اسلامی «آمنا» که در اداره فناوری اطلاعات دانشگاه باقرالعلوم(ع) تولید شد و مهندس خدایاری مدیر این پروژه بود.

سایت دانشگاه باقرالعلوم(ع) و سامانه اشتراک دانش که مدیر این پروژه آقای خدایاری بود.

سایت موسسه امام رضا(ع) با مدیریت مهندس علی غلامی در مجموعه فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تولید شد.

سایت بین المللی دانشگاه باقرالعلوم(ع) به ۱۵ زبان که مهندس غلامی مدیر این پروژه بود.

ربات پاسخگویی هوشمند «دین دان» که در مرکز ملی پاسخگویی انجام شد و مهندس شیردل مدیر پروژه بود.

سامانه مدیریت تبلیغ عمومی که مهندس سعادتمند مدیر پروژه بود.

نسخه جدید فرانت پژوهان که نسخ مختلف بازطراحی شد که مهندس روحانی نژاد مدیریت این پروژه را برعهده داشت.

سامانه جامع مدیریت اطلاعات پژوهش که امسال پیاده سازی و استقرار آن انجام شد و مدیریت پروژه با مهندس کریمی بود.

سایت دانشنامه اهل بیت(ع) که سال گذشته فاز اول ارایه شد و امسال فاز دوم در دسترس قرار گرفت و فاز سوم نیز که به تازگی شروع شده بحث فرایند دانشنامه را در قالب اتوماسیون پیاده سازی کنیم که این مدیریت این پروژه را مهندس دانش پژوه برعهده دارند.

سایت جدید پژوهشگاه رونمایی شد که مهندس جوزدانی مدیریت این پروژه را برعهده داشت.

سامانه فضای ابری اشتراکی که مهندس رحیمی صفری مدیریت این پروژه را برعهده داشت.

سامانه ابزار هویت یکپارچه که توسط اداره توسعه سیستم های سازمانی انجام شد و مهندس تلخابی مدیریت این پروژه را برعهده داشت.

وب سایت مدیریت فناوری اطلاعات دفتر تبلیغات اسلامی که اطلاعات پروژه ها و فعالیت های دفتر در دسترس قرار می گیرد و آقای قلی پور مدیریت این پروژه را عهده دار بود.

گفتنی است در پایان این مراسم از محصولات فناورانه برتر و تلاشگران برتر فناوری تقدیر شد.