به گزارش رخداد پرس، دکتر علیاصغر یساقی در نشست خبری ویژه بازگشایی دانشگاهها در جمع خبرنگاران استان خراسان رضوی که در مجتمع رفاهیفرهنگی واحد مشهد برگزار شد، با تبریک ایام بازگشایی مدارس و دانشگاهها و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: رویکرد و ریلگذاریها در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه پیش میرود.
وی ادامه داد: این سند از سال ۱۴۰۰ آغاز و باعث تغییرات گسترده در حوزههای مختلف با نگاه رسالت اجتماعی و حل مسئله شده است.
دکتر یساقی افزود: در همین راستا در دانشگاه آزاد اسلامی باید از دانشکدههای سنتی مصوب وزارت علوم مانند دانشکدههای حقوق، فنی و مهندسی، مدیریت، حسابداری و… خداحافظی کنیم تا جای خود را به دانشکدههای جدید بر اساس نیاز روز جامعه دهند.
معاون آموزشی، مهارتی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بیان کرد: در حوزه معاونت فنی و مهندسی ۷ دانشکده به واحد مشهد افزوده و دانشکده فنی و مهندسی به ۶ دانشکده تغییر مییابد. دانشکدهها با عناوین هوش مصنوعی، کشاورزی- غذا- فراسودمندها، علوم و فناوریهای همگرا، نفت- معدن- انرژی، ساخت و تولید قطعات صنعتی، صنعت ساختمان، ارتباطات و حمل و نقل جایگزین ۷ دانشکده قدیمی می شوند.
دکتر یساقی اظهار کرد: در حوزه علوم انسانی نیز دانشکدهها تغییر نام داده و در این راستا گروهها و زیرگروههای شکلگرفته، با ماموریتگرایی هر دانشکده فعالیت خود را انجام خواهد داد.
وی به دانشکده های جدید در حوزه علوم انسانی اشاره کردو افزود: دانشکدههای جدید علوم انسانی شامل بازار و کسبوکار، جامعه و رسانه، فرهنگ و زندگی، دولت و نظام اداری و تمدن و مطالعات جهان هستند که جایگزین دانشکدههای مدیریت و حسابداری، الهیات، حقوق و هنر و معماری میشوند.
معاون آموزشی، مهارتی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با تاکید بر پیوند مدارس سما با دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در سال جدید، خاطرنشان کرد: در مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی، تعداد قابل توجهی دانشآموز مشغول به تحصیل هستند و با شکلگیری دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در صدد تعلیم دبیرانی شایسته برای تربیت این دانشآموزان هستیم که میتوانند دوره کارورزی خود را در مدارس سما بگذرانند.
دکتر یساقی با اشاره به اینکه سند تحول دانشگاه آزاد به موضوعات مرتبط با اساتید نیز پرداخته است، اظهار کرد: اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دورههای متعدد، مهارتهای حضور در کلاس و ارتباط با دانشجو را تحت عنوان برنامه توانمندسازی آموزش میبینند. در دانشگاه آزاد استان نزدیک به ۳۰۰۰ استاد مدعو داریم، قریب به ۱۰۰۰نفر از اساتید، عضو هیات علمی و بقیه در قالب دستیاران آموزشی در حال فعالیت هستند.