دولت شهید رئیسی هرگز مصلحت کشور را به مذاکرات گره نزد
به گزارش رخداد پرس، محسن منصوری عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه بوعلی با گرامیداشت نام و یاد خاطره شهید رئیسی و هیات همراه ایشان با بیان اینکه مدیریت درونی شهید رئیسی مقدم بر مدیریت بیرونی او بود، اظهار کرد: ایشان اهل اشک، روضه و توسل بودند.
وی با بیان اینکه رهبری فرمودند حیف شد که شهید رئیسی از بین ما رفت که این عبارت از جان دل انسان را میسوزاند گفت: از هر زاویه که نگاه میکنیم شهادت آیتالله رئیسی برای ما خسارت شد اما آینده برای کشور ما روشن است.
معاون اجرایی رئیسجمهور در دولت سیزدهم با بیان اینکه شهید رئیسی عزیز در کمتر از سه سال که در دستگاه اجرایی مستقر بود منشا تحولات زیادی شد، افزود: ایشان توانستند در بخشهای مختلف از جمله زمان ریاست دستگاه قضا و تولیت آستان قدس رضوی نیز تحولات اساسی ایجاد کند که بخشی از این تحول نشات گرفته از شخصیت مومن، انقلابی و جهادی ایشان بود.
وی اخلاص، ولایتمداری و کار برای محرومین و مستضعفین را از ویژگیهای ممتاز شهید رئیسی عنوان کرد و گفت: اساسا انجام برنامهها و کارهای اصلی کشور را به سمت محرومین تنظیم میکرد مثل افزایش یارانهها که برای دولت تکلیف سنگینی بود.
منصوری با اشاره به اینکه ایشان هر زمان احساس میکرد کاری به نفع محرومین نباشد آن را انجام نمیداد، افزود: قلب شهید رئیسی برای مردم میتپید و گرانی، ناراحتی و آزردگی مردم او را پریشان میکرد.
وی با تاکید بر اینکه آیتالله رئیسی معتقد بود حضور در بین مردم او را به یک دریای بیکران وصل میکند، افزود: ایشان می فرمود اگر خدای ناکرده از مردم فاصله گرفتیم حتما دچار چالش میشویم از این رو کانالها و مسیرهای دسترسی متعددی به سمت مردم داشت.
معاون اجرایی رئیسجمهور در دولت سیزدهم، تاکید کرد: آقای رئیسی به مسائل کلان و سیاستهای بالادستی اشراف داشت و با دقت پیگیر مسائل و مشکلات مردم بود.
وی فسادستیزی را جزو لاینفک مدیریت شهید رئیسی عنوان کرد و گفت: این مسئله در همه سطوح دنبال شد، خیلی از جریانات قصد تخریب ایشان را داشتند اما خداوند متعال جور دیگری آقای رئیسی را عزیز کرد و این عزتی که خداوند متعال به شهید رئیسی داد به خاطر صبوری او در مقابل کینهورزان بود.
منصوری با تاکید بر اینکه آقای رئیسی نسبت به مردم محبت داشت و در عین مقتدر و محکم بود، خاطرنشان کرد: اتکا به ظرفیتهای مردمی از ویژگیهای آقای رئیسی بود ایشان معتقد بود نباید ظرفیتهای داخلی را نادیده بگیریم و از بیرون گدایی کنیم.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم هرگز مصلحت کشور را به مذاکرات گره نزد، یادآور شد: در اولین کنفرانس خبری از ایشان پرسیده شد که آیا شما با آمریکا مذاکره میکنید یا نه؟ ایشان با صراحت فرمودند خیر، زیرا معتقد بود ما در اصول و مبانی با کسی تعارف نداریم.