رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در خصوص فرصتها و ظرفیتهای سرای نوآوری ساخت و تولید فناوریهای پیشرفته تصریح کرد: در سطح استان خراسان رضوی ۲۶ شهرک صنعتی و بیش از ۳۲۰۰ شرکت فعال و همچنین، ۱۲ منطقه صنعتی وجود دارد که این ظرفیتها به صورت بالقوه میتواند متقاضی بهره گیری از پتانسیل سرای نوآوری ساخت و تولید فناوری های پیشرفته واحد مشهد باشد.
وی ادامه داد: گسترش و تقویت فعالیتهای نوآوری، اقتصادی و فناوری دانشگاه در حوزه ساخت و تولید یکی از ماموریت های سرای نوآوری ساخت و تولید فناوریهای پیشرفته است. همچنین ایجاد بستر مناسب برای تعاملات اجتماعی میان ذینفعان موثر در حل مسائل ساخت و تولید با مرکزیت دانشگاه از جمله اهداف اصلی این سرای نوآوری است.
دکتر مرادی با بیان اینکه بسیاری از شرکت های صنعتی و دانش بنیان مشهد علاقمند به استقرار در این سرای نوآوری هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹ تیم فناور در سرای نوآوری ساخت و تولید فناوری های پیشرفته مستقر هستند و ایده های بسیاری در راستای تولید محصول دارند. همچنین خدمات پس از شتاب دهی نیز در این سرا ارائه میشود که میتواند بسترساز رشد و توسعه شرکت های نوپا تلقی شود و پیش بینی می شود درآمد خالص این سرای نوآوری در سال پنجم به ۱۵۹ میلیارد تومان برسد.