اولین نشست از سلسله نشستهای ادبی مهر با هدف نقد و بررسی کتاب
کتاب 《 رؤیای بیداری》اثر نسرین پرک، از جمله آثار پر فروش نمایشگاه کتاب تهران در سال ۱۴۰۱ بود و به چاپ یازدهم رسیده است. این کتاب توسط نشر ستاره ها به عنوان نخستین شماره از مجموعه کتاب های 《 تاریخ شفاهی زنان قهرمان》منتشر شده است روایت گر خاطرات شفاهی خانم زینب عارفی همسر شهید مدافع حرم،مصطفی عارفی ( ابوطاها) است. 《رؤیای بیداری》در دوازده فصل و با محوریت سبک زندگی شهید و عاشقانه هایش نوشته شده است.
خلق آثار ارزشمند
استاد محمدزاده نویسنده و منتقد آثار ادبی استان خراسان را مهد ادب دانست و گفت این استان بیست و سه هزار شهید را تقدیم انقلاب کرده است و باید در معرفی این شهیدان همت بیشتری شود. در مورد کتاب رؤیای بیداری، امانت داری نویسنده را در حفظ کلام راوی، باعث جذابیت این اثر دانست.
استاد فیض آبادی ( نویسنده ) گفت: آثار ادبی کتاب رؤیای بیداری را بیان کنندهی شخصیت شهید عارفی عنوان کرد و گفت: عشق واقعی آنها و زندگیشان را سرشار از توسل و توکل و اقتدار و عمل به تکلیف الهی دانست.
خانم نسرین پرک نویسنده ی اثر در پاسخ به یکی از فعالین حوزه ی کتاب در خصوص اینکه کدام قسمت از داستان او را تحت تاثیر قرار داد گفت: قسمتهای زیادی بودند که راوی همسر شهید برای بیان آن تحت تاثیر قرار میگرفتند و من ساعت ها در منزل شان منتظر میماندم تا به حالت عادی برگردند و ادامه ماجرا را تعریف کنند.
در پایان خانم تیموری مسئول اجرایی و فعال حوزه کتاب صداقت وسادگی این روایت را دلیل استقبال و جذابیت این کتاب دانست و افزود باید این قبیل آثار را بیشتر به نسل جوان معرفی کنیم.