به گزارش رخداد پرس، جواد میلانی با بیان اینکه سالانه ۴۰۰ هزار مبتلا به سرطان در دنیا تشخیص داده می شوند، افزود: اگر سطح درآمد خانواده ها متوسط به بالا باشد چهار کودک از پنج کودک درمان می شوند اما اگر درآمد خانواده ها کمتر باشد تنها یک کودک شانس زنده ماندن دارد.
وی ادامه داد: متاسفانه در ایران نیز متوسط درآمدها پایین است و کشورمان از نظر درمان و نجات کودکان سرطانی در منطقه نارنجی قرار دارد و تنها ۲۰ درصد از کودکان مبتلا به سرطان در بهترین شرایط درمان یافته و نجات می یابند.
وی به برنامه بهداشت جهانی برای رساندن میزان درمان کودکان مبتلا به سرطان به ۶۰ درصد تا پایان سال ۲۰۳۰ خبرداد و گفت: در ایران نیز برنامه های خوبی صورت گرفته و در حال انجام است و موسسه های خیریه نیز در این موضوع ورود کرده اند و در سایه همین فعالیت ها و برنامه ها، شاهد افزایش میزان درمان کودکان هستیم.
میلانی با بیان اینکه زیرساخت درمانی و دسترسی مردم به این امکانات در درمان سرطان مهم است، افزود: خوشبختانه زیرساخت در ایران فراهم است اما موضوع دسترسی به این زیرساخت ها با توجه به هزینه بالای درمان، در وضعیت مناسب نیست و حتی والدینی که دارای بیمه درمانی و تکمیلی هستند نیز دیگر توان تامین این هزینه ها را ندارند.
وی به اهم فعالیت های موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز اشاره کرد و گفت: تامین زیرساخت ها با همکاری بیمارستان کودکان، تامین هزینه های درمان با کمک خیران، تحت پوشش قراردادن کودکان مبتلا به سرطان از استان های مختلف، افزایش سقف حمایتی از ۶۰ درصد به ۸۰ درصد و ایجاد فضایی خانوادگی در بیمارستان ها برای کاهش آلام کودک و والدین از جمله این اقدامات است.
وی به تعداد کودکان تحت حمایت این موسسه اشاره کرد و گفت: یکهزار و ۹۸۱ کودک تحت پوشش این موسسه هستند و از بدو تاسیس تاکنون ۶۸۶ کودک درمان شده اند و ۶۳۴ نفر نیز تحت درمان هستند ضمن اینکه در ۱۴ ماه گذشته و در سایه اقدامات بهداشتی این موسسه، مرگ و میر ناشی از عفونت در بین کودکان مبتلا به سرطان در تبریز به صفر رسیده است.
میلانی با بیان اینکه موسسه تنها به ارایه خدمات درمانی به این کودکان بسنده نکرده و از خانواده های آنها نیز با توزیع بسته های معیشتی حمایت می کند، افزود: در آستانه بازگشایی مدارس، لوازم التحریر رایگان بین این کودکات توزیع خواهد شد.