تاریخ انتشار : شنبه 22 آذر 1404 - 18:24
کد خبر : 21354

نشست خبری سیّدمحمدعلی رضوی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش  

اولین نشست کارگروه استانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در حوزه صنعت غذا در غرفه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری،با حضور اصحاب رسانه در صبح جمعه ۲۱ آذرماه برگزار شد.

به گزارش رخداد پرس، در این نشست که روز جمعه ۲۱ آذرماه با حضور اصحاب رسانه و  برخی از اعضای کارگروه از جمله جناب آقای دکتر فیروز ابراهیمی رییس خانه صمت خراسان رضوی، جناب آقای دکتر عبدالله یزدان بخش رییس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، خانم مهندس علیزاده کارشناس امور صنایع سازمان صمت خراسان رضوی، خانم دکتر سبزواری نماینده رییس کمیسیون دانش بنیان اتاق بازرگانی و خانم مهندس حسینیان نماینده پارک علم و فناوری خراسان رضوی و جمعی از اعضای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شرکت داشتند.

در ابتدا نشست، دکتر رضوی به ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت و ظرفیت های ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و ذکر نمونه‌ شرکت های موفق که از این قانون بهره مند شدند، پرداختند. ایشان در ادامه ضمن معرفی موسسه و اشاره به توانمندی ها اعضای هیئت علمی و ظرفیت‌ آزمایشگاه های موجود، آمادگی مؤسسه را برای هرگونه همکاری در این زمینه با شرکت‌ها و صاحبان صنایع اعلام نمودند و بر نقش‌آفرینی مجموعه در پیشبرد اهداف دانش‌بنیان استان ابراز امیدواری کردند.

سپس هریک از اعضاء ضمن قدردانی از تشکیل کارگروه و برگزاری جلسه، نظرات خود را پیرامون مسیرهای تداوم فعالیت‌ها مطرح نمودند و چالش‌های موجود را مورد بررسی تخصصی قرار دادند تا زمینه ارتقای برنامه‌ها و توسعه همکاری‌ها آتی فراهم شود.