به گزارش رخداد پرس، این نشست با همراهی پیشکسوتان رسانه و با حضور محمد حسین زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مهدی شاد، رئیس سازمان بسیج رسانه استان، حسین نوربخش، مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی، مجتبی محمودی، رئیس هیأت مدیره خانه مطبوعات و رسانههای خراسان رضوی، دکتر علی منیری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، علیرضا ابوترابی، قائم مقام صداو سیمای مرکز خراسان رضوی و جمعی دیگر از مسئولان و خبرنگاران برگزار شد.
در ابتدای جلسه، محمدمهدی خالقی، مستندساز استان گفت: باید این روزها را ثبت و ماندگار کرد. باید از این روزها مستندسازیهای زیادی صورت بگیرد تا دنیا از این جنایات آگاه شود. ثبت و ماندگار کردن این وقایع مهم است. خراسان رضوی بعد از تهران شاید امکانات خوبی دارد. روزنامهها و خبرگزاری های باید بهتر عمل کنند چرا که این استان از نظر فضای رسانه ای و فعال رسانه ای جایگاه قدرتمندی دارد، فضای رسانهای فعالی دارد ما درست وسط جنگ هستیم و این جنگ لحظه به لحظه درحال رشد است. ما نیز در جنگ رسانه ها باید پیروز میدان باشیم.
محمد حسین زاده ضمن اظهار قدرشناسی از تیم های فرهنگی و هنری خراسان رضوی در ایجاد محتوا و فیلم و عکس از حوادث غزه و جبهه مقاومت گفت: اتفاقاتی که روزهای گذشته و این روزها در غزه و لبنان می گذرد شاید بسیار دردناک و تکان دهنده باشد اما اگر از دید یک حماسه به آن بنگریم با یکی از قوی ترین و تأثیرگزارترین حماسه های تاریخی مواجهیم. پرداختن به ابعاد هویتی این حماسه و رویدادهایی که در این منطقه در میان مردم و در جبهه مقاوت اتفاق می افتد اقتدار، ایثار و از جان گذشتگی مردان مقاومت همه می تواند؛ روایتی برای قصه یک نویسنده و سوژه ای برای ساخت فیلم باشد.
سیدعلی منیری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: در حوزه مشارکتهای مردمی، در قیاس با سایر استان ها، وضعیت بسیار خوبی داریم، اما وقتی صحبت از خراسان رضوی و مشهدالرضا می شود؛ انتظار بیشتری از ما می رود.
در زمینه مشارکتهای مردمی، با دو قشر روبه رو هستیم؛ اول، عدهای که به صورت نقدی و غیرنقدی با تمام وجودشان کمک میکنند، و دوم عدهای که سؤال و شبهه دارند. ما نیاز داریم، با همراهی اصحاب رسانه، در این بعد شفافتر عمل کنیم و برای مردم، به ویژه نسل نوجوان، به خوبی روشن کنیم که داریم در چه شرایطی زندگی میکنیم. رسانه کمک کند به شبهات پاسخ دهیم.
در ادامه کوروش شجاعی، مدیرمسئول پیشین روزنامه «خراسان»گفت: فضای مجازی قابلیت بسیار بالایی دارد. باید فعالیت در این فضا به حداکثر برسد. برنامه ریزی ها بایستی به گونه ای باشد که تیم های فعال حوزه مجازی در تولید محتوا قوی و سریع عمل کنند. فضای رسانه علیه ماست، علیه مقاومت است. باید برای کودکان و نوجوانان و لبنان تولید محتوا کنیم. «خراسان» قطب رسانهای کشور است، نه فقط یک رسانه قوی.
مجتبی محمودی، رئیس هیأت مدیره خانه مطبوعات و رسانههای استان ضمن اظهار آمادگی برای روایتگری از لبنان گفت: رسانه های مجموعه ما آمادگی دارند تا در عرصه روایتگری در جبهه مقاومت حضور پیدا کنند و از سبک زندگی رزمندگان مقاومت و حال و هوای لبنان گزارشها و روایات خودشان را داشته باشند. به نمایندگی از بسیج رسانه و خانه مطبوعات استان، برای اعزام حداقل یک تیم برای حضور در جبهه مقاومت و روایتگری از این نسل کشی و کودک کشی، آمادگی داریم.
گفتنی است در این مراسم، همچنین، از عقیل رحمانی و محمدمهدی خالقی، فعالان رسانهای استان، تقدیر شد.