امضا تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه تبریز و دانشگاه عثمانیه کورکوت اتای کشور ترکیه
دانشگاه تبریز و دانشگاه عثمانیه کشور ترکیه، در راستای بهره گیری بهینه از توان علمی، آموزشی و ظرفیت منابع دو طرف، تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.
به گزارش رخداد پرس، دانشگاه تبریز و دانشگاه عثمانیه کشور ترکیه، در راستای بهره گیری بهینه از توان علمی، آموزشی و ظرفیت منابع دو طرف، تفاهم نامه همکاری مشترک امروز در دانشگاه تبریز امضاء کردند.این تفاهم نامه همکاری در ۱۲ ماده به امضای دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز و دکتر تورگای اوزون، رئیس دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا کشور ترکیه رسید.صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن خیرمقدم به رئیس و مدیر همکارهای علمی و بین المللی و روابط عمومی دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا در ادامه با اشاره به برخی ظرفیت و توانمندی های دانشگاه تبریز در حوزه های مختلف گفت: این دانشگاه در حال حاضر با داشتن چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ عضو هیات علمی و ۲۴ هزار نفر دانشجو، پردیس بین المللی، سه دانشکده اقماری، آزمایشگاه های مجهز و … یکی از پنج دانشگاه برتر و جامع کشور ایران است.*وجود ۱۷۰ شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تبریزوی وجود ۱۷۰ شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه را از دیگر ظرفیت های این دانشگاه بیان کرد و افزود: از ۲۴ هزار دانشجوی مشغول به تحصیل در این دانشگاه، بیش از ۳ هزار دانشجوی بین المللی است.رئیس دانشگاه تبریز در ادامه تاکید کرد: این دانشگاه در سال های اخیر بر اساس شاخص های نظام های رتبه بندی جهانی توسعه و رشد چشمگیری داشته است.به گفته وی، بر اساس رتبهبندی جهانی یو. اس. نیوز که اخیرا اعلام شده، دانشگاه تبریز رتبه ۵۲۱ دنیا را کسب کرده و بعد از دانشگاه های تهران و صنعتی شریف، دانشگاه تبریز رتبه سوم را در بین دانشگاه های ایران را بدست آورده است.
نصراله زاده، افزود: دانشگاه تبریز در برخی حوزه های تخصصی از جمله منابع آب، مکانیک، عمران، صنایع غذایی، علوم پلیمر و علوم انسانی رتبه کمتر از ۴۰ دنیا را کسب کرده است. رئیس دانشگاه تبریز افزود: دانشگاه تبریز با این همه ظرفیت، آماده هر گونه همکاری علمی و آموزشی با دیگر دانشگاه های دنیا و منطقه و به خصوص با دانشگاه های کشور برادر ترکیه است.به گفته وی، این همکاری های مشترک می تواند در زمینه تبادل دانشجو، استاد، اجرای طرحهای مشترک، برگزاری دورههای مشترک آموزشی با ارایه مدرک دوگانه، میزبانی از فرصتهای مطالعاتی دانشجویی و اساتید، اعزام استاد جهت راه اندازی رشته های جدید دانشگاهی و … باشد.
دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا کشور ترکیه آماده توسعه همکاری با دانشگاه تبریز
تورگای اوزون، رئیس دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا کشور ترکیه هم در این آیین با تشکر از میزبانی دانشگاه تبریز و اشاره به جلسه آنلاین قبلی با رئیس دانشگاه تبریز، به معرفی اجمالی این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا در سال ۲۰۰۷ رسماً فعالیت علمی و آموزشی خود را با تاکید برانرژیهای تجدید پذیر آغاز کرده است.وی افزود: وجود ۸ دانشکده، ۱۹ هزار دانشجو و ۶۰۰ نفر هیات علمی از دیگر ظرفیت های این دانشگاه است.وی، در ادامه با بیان اینکه کشور ایران و ترکیه به خاطر مشترکات تاریخی و فرهنگی، توسعه همکارهای مشترک آسانتر صورت می گیرد، یادآور شد: این دانشگاه آماده هر گونه توسعه همکاری با دیگر دانشگاههای دنیا و به ویژه با دانشگاههای کشور دوست و همسایه ایران و در این میان با دانشگاه تبریز است.
اجرای دوره آموزشی مشترک و تبادل استاد و دانشجو به صورت متقابل در عرصه بینالمللی
سعید شجاعی، مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: تاکید ویژه ای برعملیاتی سازی تفاهم نامههای منعقده وجود دارد و دانشگاه مصمم است برنامه دوره آموزشی مشترک و نیز تبادل استاد و دانشجو را به صورت متقابل اجرایی کند و این راهبرد و تاکید مسئولان این دانشگاه است. وی با اشاره به تجربه گرانسنگ عملیاتی سازی تفاهم نامه توبیتاک وزارت عتف و برپایی ۴ فراخوان علمی سالانه تاکنون بر امکان اجرای برنامه ای مشابه در زمینه موضوعات آموزشی تاکید کرد. بازدید از دانشکده اقتصاد و مدیریت، پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز و حضور در برخی کلاسهای آموزشی از دیگر برنامه های جنبی رئیس دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا و هیات همراه وی بود.