به گزارش رخداد پرس، وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی در آیین رونمایی از این کتاب گفت: تا کنون آثار بسیاری تنها به یک وجه اقتصاد مقاومتی پرداخته اند اما در کتاب «مجموعه مقالات مردمی سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» از ابعاد مختلف به اقتصاد مقاومتی پرداخته شده است.
سید احسان خاندوزی با بیان این که این کتاب هم برای جویندگان مباحث نظری و هم دارندگان پرسشهای حوزه اجرایی مفید است به عناوین کتاب اشاره کرد و افزود: عناوین خوبی در این کتاب مطرح شده است و پنجره خوبی را برای طرح مباحث بیشتر و تکمیلیتر گشوده است که میتوان بیشتر به آن پرداخت.
وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی گفت: درسال ۱۳۹۲ زمانی که سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد، این ابلاغیه ناشی از یک آسیب شناسی بود که توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته بود که خوب است مستندات پیش از تدوین این سیاست هم توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شود.
خاندوزی افزود:عادتی در رابطه با صدور مجوزهای کسب و کار در دستگاههای اجرایی وجود داشت که فعالان اقتصادی را از سرمایهگذاری در بخشهای مولد به سمت بخشهای غیرمولد سوق میداد.
وی با بیان اینکه غرض از ایجاد سهام عدالت در سال ۱۳۸۶ صرفا پرداخت سود نبود افزود: علت اصلی ایجاد سهام عدالت، فراگیری اقتصاد و مدیریت سهام در بورس توسط مردم و سپردن مدیریت شرکتهای بزرگ به خود سهامداران از طریق مجمعهایی که توسط خودشان ایجاد میشود بود.
وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی گفت: ما در زمان تصدی وزارت اقتصاد و دارایی سعی کردیم که کارها تا جایی که امکان دارد به مردم واگذار شود و در شورای عالی بورس مصوب کردیم که بهجای دستگاههای اجرایی برای معرفی نماینده سهام عدالت، خود کانونهای سهام عدالت نماینده معرفی کنند.
کتاب «مجموعه مقالات مردمی سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» را پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد تدوین کرده است و حاوی ۱۶ مقاله از ۲۵ نویسنده در حوزههای ادبیات نظری، سیاستگذاری و حکمرانی، تجربهنگاری و مطالعات میانرشتهای است تا به نظام دانشگاهی و سیاستگذاری کشور در ایفای نقش اولیه خود برای گفتمانسازی اقتصاد مردم کمک کند.