تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 دی 1403 - 16:44
کد خبر : 13488

بازدید معاون قوه قضائیه از کارخانه ایران خودرو خراسان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از کارخانه ایران خودرو خراسان در شهرک صنعتی بینالود بازدید کرد.

به گزارش رخداد پرس،  «اصغر جهانگیر» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ظهر امروز به همراه جمعی از مسئولان و مدیران قضایی استان خراسان رضوی از کارخانه ایران خودرو خراسان در شهرک صنعتی بینالود بازدید کرد.

در جریان این بازدید که با همراهی «سید امیر مرتضوی» قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، «حسین شفیعی» معاون قضایی و سرپرست امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی، «محمدحسین درودی» دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام «موسی فتوحی» رئیس سازمان بازرسی خراسان رضوی و «سید مرتضی مدنی فدکی» مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی همراه بود، معاون قوه قضائیه در جریان روند تولید و مسائل مربوط به تولید محصولات کارخانه ایران خودرو خراسان قرار گرفت.

در جریان این بازدید بر مسائلی از جمله افزایش ضریب امنیت خودرویی و تامین امنیت سرنشینان خودرو‌ها و نیز کاهش امکان سرقت خودرو‌ها به حداقل ممکن، تاکید شد.

 

 

وضع قوانین و مقررات باید در جهت تسهیل امور باشد

جهانگیر در نشست با مدیران این واحد صنعتی استان با تاکید بر نقش نهاد‌ها و سازمان‌های کارآمد در مسیر توسعه گفت: در کنار نهادها، قوانین و مقررات هستند که این نهاد‌ها را اداره می‌کنند و اگر این قوانین و مقررات دست و پاگیر باشند، هر نهاد با هر توانایی زمینگیر خواهد شد؛ لذا به موازات تغییر شکل نهاد‌ها با مقتضیات زمان، قوانین و مقررات هم باید در جهت تسهیل امور وضع شوند و تغییر کنند. به گونه‌ای که ضمن شناسایی خلأ‌های قانونی، ابهامات و تناقضات موجود نیز برطرف شود.

وی افزود: در کشور‌های توسعه یافته به موازات موضوع توسعه، آسیب‌های قوانین و مقررات به مراجع ذیربط ارائه می‌شود و در نهایت منجر به اصلاح قوانین اقدام می‌شود.

جهانگیر خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در انجام فرآیند‌ها نیاز به همکاری و همیاری همه بخش‌های موجود نیاز است و اگر این همکاری شکل نگیرد، نه تنها قوانین و مقررات خوب را تحت الشعاع قرار می‌دهد، بلکه نهاد‌ها و سازمان‌های پیشرفته را نیز با مشکل مواجه می‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری قوه قضائیه در ادامه سخنان خود گفت: به بازنگری در فرآیند‌ها از مبدا تا انتها نیاز است و فرآیند‌ها باید دائم تحت کنترل باشد. از سوی دیگر، امروز در دنیا برای آن که فرآیند‌ها نتواند بر سازمان‌ها نهاد‌ها و قوانین و مقررات دست اندازی کند، فرآیند‌ها را در ورودی منعطف می‌کنند و در خروجی نیز فرآیند‌ها را متنوع می‌کنند و به این صورت، انحصارطلبی را از بین می‌برند و قدرت انتخاب ایجاد می‌کنند. موضوعی که آنچنان که باید، مورد توجه خودروسازان ما قرار نگرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت گسترش تعاملات بین بخشی اشاره کرد و گفت: باید بخش‌های صنعت، خدمات، قضایی، نظامی، امنیتی و … تعامل لازم را داشته باشند تا در سایه این تعامل، کار را به پیش ببرند؛ لذا برگزاری اینگونه جلسات بسیار مهم و تعیین کننده است و تفکرات بخش‌های مختلف با به هم نزدیک می‌کند.