تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 - 15:58
کد خبر : 17642

افتتاحیه مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص با حضور مسئولین کشوری و لشکری

در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳، مراسم رسمی افتتاح مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص (ITCSF) با حضور جمعی از مسئولین کشوری و لشکری، اساتید دانشگاهی و فعالان حوزه صنایع غذایی برگزار شد. 

به گزارش رخداد پرس، این مرکز با هدف توسعه فناوری‌های نوین، ارتقاء سطح سلامت عمومی و تسریع تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در حوزه غذاهای خاص، در محل موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی فعالیت خود را آغاز کرده است.

 

در این مراسم، دکتر سید محمدعلی رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ضمن خیرمقدم به میهمانان، به تبیین ضرورت راه‌اندازی چنین مرکزی در کشور پرداخت و اظهار داشت: «مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص می‌تواند با ایجاد پیوند میان پژوهش، صنعت و بازار، نقش مهمی در رفع چالش‌های تغذیه‌ای کشور ایفا کند.»

 

همچنین دکتر ساجد امجدی، سرپرست و مسئول راه اندازی مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در سخنرانی خود به معرفی ساختار، اهداف، برنامه‌های اجرایی و مدل کسب‌وکار این مرکز پرداخت و بر اهمیت نوآوری و تعامل با بخش خصوصی در توسعه فناوری‌های غذاهای خاص تأکید کرد.

 

در ادامه، دکتر امجدی، با تشریح نقشه راه توسعه مرکز و اقدامات پیش‌رو، اظهار داشت: «ما در این مرکز به دنبال تبدیل ایده‌های فناورانه به محصولات تجاری هستیم و تمرکز ویژه‌ای بر غذاهای عملکردی رژیمی و سلامت‌محور داریم. رسالت ما کمک به زنجیره ارزش غذایی با رویکرد نوآورانه است.»

 

در حاشیه این رویداد، از نقشه راه توسعه مرکز، ساختار زیست‌بوم نوآوری، و مدل عملیاتی همکاری با صنعت و دانشگاه رونمایی شد.