در سلسله نشستهای ادبی «شمس» با محوریت کتاب «شبح» مطرح شد؛
برای شناخت داعش و ممانعت از ایجاد داعشی دیگر، روایتگری جنایات آنان از ضرورت است
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی، سلسله نشستهای ادبی «شمس» با محوریت کتاب «شبح» با حضور محمدرضا نصرت، نویسنده اثر؛ سیدعلی جعفری، راوی اثر؛ حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی؛ حسین خسروی، معاون سازمان کتابخانههای آستان قدس رضوی و جمعی از خانوادههای معزز شهدا و فعالان فرهنگی به همت اداره کل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی و همکاری سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.
برای شناخت داعش و ممانعت از ایجاد داعشی دیگر، روایتگری جنایات آنان از ضرورت است.
در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی ضمن تسلیت ایام حزن اهل بیت(ع)، ایام فاطمیه گفت: معتقدم بخش عمدهای از جهاد تبیین در برگزاری این قبیل جلسات انجام میشود. اگر به دنبال تعریف ماموریت برای جهاد تبیین با توجه به تاکیدات بزرگان بر انجام ماموریت تعریف شده از سوی مقام معظم رهبری در این حوزه هستیم، میبایست به روایتگری این گونه وقایع بپردازیم.
وی با اشاره به برگزاری آئینهای رونمایی از کتابهای امنیتی توسط اداره کل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی، اظهار کرد: در این آئینها با چندین اثر در حوزه داعش آشنا شدیم که موجب تغییر نگاه جامعه به مبحث داعش و خارج از نوع پرچم و پوشش آنها شد. معتقدم امروز روایت سختیهای رزمندگان دفاع از حرم در مدت اسارت و حضور جمهوری اسلامی ایران در میادین مقابله با داعش برای نسل جدید جامعه از اهمیت و جایگاه مناسبی برخوردار نیست.
سبزیان با بیان اینکه امروز میزبان رزمندهای از دهه ۷۰ هستیم، تاکید کرد: معرفی سیدعلی جعفری به نسل جدید و روایتگری لحظات اسارت این جوان به عنوان نفر اول موجب میشود پیش از ایجاد شبهات به بیان حقیقت بپردازیم. برای شناخت داعش و عدم جلوگیری از ایجاد داعشی دیگر، روایتگری جنایات آنان جزء ضروریات جامعه است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی اظهار کرد: این روایتگری نباید در این جمع و آئین دفن شود؛ بلکه باید در راستای استفاده بهینه از ظرفیت فضای مجازی و انجام جهاد تبیین نسبت به نشر و معرفی این کتاب و یافتههای خود اقدامی مناسب انجام دهیم.
وی ابراز کرد: بدون شک رزمندهها با یک ایده و منطق پا در عرصه جنگ علیه ظلم میگذارند و با یک ایدئولوژی رشد یافته، روزهای جنگ و اسارت را گذرانده و باز میگردند.