به گزارش رخداد پرس، ابتدای آذرماه امسال بود که علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت اشاره و اعلام کرد که با این نامه، یک جای بحث و تأمل جدیدی به وجود آمد و قرار است کمیسیون اجتماعی مجلس به همراه دولت و معاونت قوانین مجلس یک شور جدید داشته باشند تا بتوانیم برای برون رفت از وضعیت موجود تصمیمات و شرایط جدیدی رقم بزنیم.
این نامه را آملیلاریجانی از باب مصلحت در خصوص طرح ساماندهی نیروهای شرکتی شاغل در دستگاههای مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم ارسال کرد. بر اساس این نامه، تبصره ۲ طرح که محل اختلاف بود، رد شد. لاریجانی در ادامه این نامه تذکر داد که چون تبصره ۲ به ماده واحده طرح ارتباط پیدا میکند، در نهایت ماده واحده را نمیتوان به عنوان قانون ابلاغ کرد.
بر اساس اعلام عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، لایحه مربوط به افزایش تعطیلات آخر هفته و کاهش ساعت کاری کارکنان دولت در دستور صحن علنی قرار گرفت. این لایحه با تعطیلی شنبه در مجلس یازدهم نهایی شد اما به علت ایرادات شورای نگهبان؛ مجددا در مجلس دوازدهم در دستور کار قرار گرفت و به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد. پس از بررسی در کمیسیون اجتماعی با تعطیلی پنجشنبهها و کاهش ساعات کاری از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت در هفته موافقت شد و اکنون در نوبت دستور صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.
به گفته سخنگوی هیات رئیسه مجلس، در صورت تصویب این لایحه در صحن علنی مجلس و تایید شورای نگهبان، پنجشنبهها تعطیل خواهد بود و ساعات کاری کارکنان دولت از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت کاهش پیدا میکند.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسنعلی اخلاقی امیری نماینده محترم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو به خبرنگار رخداد پرس اظهار کرد: بحث تعطیلی پنجشنبه ها و تغییر ساعت کاری کارمندان دولت به چهل ساعت در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفته است، که در نوبت خود طرح و تصمیم لازم گرفته خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تعطیلی باید هم ملاحظات خانواده ها را در نظر داشت و هم مباحث اقتصادی و میزان فعالیت آن را که در یک توازن بین هر دو تصمیم لازم گرفته شود.
اخلاقی در پایان تاکید کرد: قطعا نمایندگان مجلس شورای اسلامی با توجه به هر دو طرف این تصمیم، تلاش میکنند آنچه به نفع کشور و مردم باشد را انتخاب کنند.