به گزارش رخداد پرس، حجتالاسلام علی عسکری در آیین اختتامیه رویداد داوطلب اجتماعی و منزلت اجتماعی استان خراسان رضوی که در محل سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد اظهار کرد: تعامل و تقویت میان دولت و مردم و گروههای مردمنهاد بهعنوان شاهکلید توسعه پایدار کشور است و دولت چهاردهم نیز این تعامل را بهعنوان یکی از اولویتهای خود میداند.
معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: در ایران، سازمانهای مردمنهاد با رویکرد فرهنگ دینی و ملی عجین هستند و به همین دلیل هیاتهای مذهبی و تشکلهای اجتماعی و موسسات خیریه مورد توجه قرار دارند. همانگونه که در روایات آمده، بزرگان دین در مسجد اختلافات میان مردم را برطرف میکردند و از مشاوره مردم نیز در برنامهریزیهای خود بهره میبردند.
وی خاطر نشان کرد: در استان خراسان رضوی ۷۵۰ سازمان مردمنهاد ثبت شده است که در حوزههای مختلف از جمله حمایت از اقشار آسیبپذیر، حفظ محیط زیست، توانمندسازی جوانان و ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی، به ویژه در ایام کرونا فعالیت و از مردم حمایت میکنند.
حجتالاسلام عسکری با اشاره به اینکه سازمانهای مردمنهاد با فعالیتهای خود در حوزههای مختلف، نقش مهمی در توسعه پایدار کشور ایفا میکنند، ادامه داد: یکی از نمونههای بارز این سمنها، رویکرد آتش به اختیار بودن این گروهها است که از جایی دستور نمیگیرند و بهترین خصیصه این گروهها، انجام کارهای عملیاتی و پیگیری امور است.